Starte treningssenter

Vi har 25 års erfaring i treningsbransjen i Norge og har vært med å utvikle og starte noen av Norges mest lønnsomme treningssentre. Hos oss får du hjelp til å ta de viktigste avgjørelser når det gjelder drift av treningssentre, nemlig hvordan få flest mulig kunder til DITT senter! For det er nemlig det viktigste, det å ha mange og fornøyde kunder.

Noen viktige punkter du vi hjelper deg med:

•Analysere markedet, konkurransesituasjonen

•Finansiering

•Valg av utstyr i forhold til brukergruppe

Ved nøye gjennomgang av disse punktene hjelper vi deg å minimere risikoen for å gjøre kostbare feil. Vi ønsker å sikre deg en god og lønnsom drift fra dag en! Exer Fitness tilbyr komplette løsninger. Det være seg alt fra arkitekt- og designtjenester, valg av materiale, levring av gulv, speil, garderobeskap, lydanlegg, adgangsløsninger samt selvfølgelig utstyr. Om du planlegger et tradisjonelt senter eller et selvbetjent senter finner vi den rette løsningen for deg.

Fitnesspoint treningssenter

Fitnesspoint har utarbeidet et unikt driftskonsept for selvbetjente treningssenter. Du kan starte eget Fitnesspoint treningssenter der det meste er lagt til rette for at du skal komme raskt igang.

Fitness Service AS er eneleverandør til Fitnesspoints 21 treningssentre i Norge.

Mer informasjon om hvordan du starter et eget treningssenter finner du på Fitnesspoint sine hjemmesider…